VATAN VE KAHRAMANLAR BULUŞMASI

14.03.2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile Derneğimiz İşbirliğiyle; Çanakakale Zaferinin 109'ncu Yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma münasebetiyle "Vatan ve Kahramanlar Buluşmaları" programı kapsamında 13.03.2024 günü Konya-Selçuklu İlçemiz Cumhuriyet Anadolu Lisesinde geleceğimizin teminatı sevgili ögrencilerimiz ile Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz biraraya geldi.

 

Erkinlik başlangıcında Şube Başkanımız Süleyman Ege "Çanakkale Deniz Zaferinin Yıldönümünde Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygı" konusunda bir sunum yaptı.

 

Daha sonra şehit Ailelerimiz ve gazilerimiz ile sohbet eden öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı.

 

Etkinliğe; Şehit Muhammet Mustafa Koca'nın muhterem babası Bayram Koca, aynı zamanda Cumhuriyet Anadolu Lisesi Mezunu olan Gazi Yasin Akata, Gazi Yasin Akata, Lisemizde görev yapan Gazimiz Celil Ömer Aygün, Gazi Bahattin Yaman, Kıbrıs Barış Harekatı Gazimiz Şeref Demirpolat katılmıştır.

Aile ve Sosyal Hizmetleri Konya İl Müdürlüğüne Şehit Gazi İşlemleri Şube Müdür Sami Sn. Sami Yağmur, Selçuklu Sosyal Hizmetler Görevlisi Sn. Fatma Koyuncu ve Konya Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğünden çok değerli Komutanlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.