GENEL KURULUMUZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20.04.2024

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Mevlana Şubemizin 6'ncı Olağan Genel Kurulu 20.04.2024 tarihinde Konya Barosu Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık'ın yaptığı seçimli olağan genel kurulda; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Konya Hacı Veyis Camisi İmam-Hatibinin okuduğu Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dualarıyla açıldı.

Konya Mevlana Şubesinin Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları okundu ve genel kurul üyeleri tarafından ibra edildi.

Tek liste ile seçime giren Konya Şube mevcut Başkanı Süleyman Ege yeniden Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurula misafir olarak katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürü Sayın Abdullah Neşeli genel kurla hitaben yaptığı selamlama konuşmasında; "Genel Kurulun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek her daim Bakanlık ve Genel Müdürlük olarak şehit ve gazi ailelerimizin hizmetinde olacaklarını" söyledi.

Konya Mevlana Şubesinde geçmiş dönemde emeği geçen yönetim kurulu üyelerine hizmet anı plaketi ile yaptıkları çalışmalarla emeği geçen dernek üyesi şehit ailelerine ve gazilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Yeniden Şube Başkanlığı görevine seçilen Gazi Süleyman Ege yaptığı açıklamada; "Genel kurulumuzun yapılmasında salon tahsisi gerçekleştirerek bizlere har daim maddi manevi desteklerini esirgemeyen Konya Barosu Başkanı Sayın Oktay Unkur ve çok değerli Konya Barosu Yönetim Kuruluna ve Baro üyelerine teşekkür ederim.

Ayrıca bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Muharip Gaziler Konya Şube Başkanı Sayın Mustafa Buğur ve Yönetim Kurulu üyelerine, Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürümüz Sayın Abdullah Neşeli'ye, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehit-Gazi İşlemleri Müdürlük Personellerine, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile Genel Kurulumuzun sunuculuğunu üstlenen İletişim Bekçisi Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi dernek gönüllümüz sayın Almina Yıldız hanımefendiye çok teşekkür ederim." dedi.

 

DERNEĞİN YENİ YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK LİSTESİ AŞAĞDADIR

 

1-SÜLEYMAN EGE

 

 

 

YÖNETİM KURULU ASİL LİSTE

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE

2-ŞEVKET BÜTÜN

1-MEHMET GÜNAYDIN

3-TURAN TUNA

2-MÜKREMİN KORKMAZ

4-DURAN ÇAĞRI ÇELİK

3-KAZIM DEMİRCİ

5-HASAN HÜSEYİN EROL

4-MEHMET PALTACI

 

5-BAYRAM BÜYÜKSAMANCI

DENETİM KURULU ASİL LİSTE

DENETİM KURULU YEDEK LİSTE

1-HATİCE EKEN

1-RECEP MERMER

2-ENGİN ÇELİK

2-GÖKHAN ERTUĞRUL

3-HASAN KOCAMAZ

3-BAYRAM KOCA 

DİSİPİN KURULU ASİL LİSTE

DİSİPLİN KURULU YEDEK LİSTE

1- SIDIKA GÜN

1-ÖZDİN KOÇAK

2- ALİ AYDIN

2-MEHMET ÖZEN

3-BAHATTİN YAMAN

3- SÜLEYMAN TEKER

ÜST KURUL DELEGESİ ASİL ÜYE

ÜST KURUL DELEGESİ YEDEK ÜYE

1-MEHMET GÜNAYDIN

1-MUSTAFA GÜNEŞ

2-YASİN AKATA

2-MEHMET ÇETİN

3-MÜKREMİN KORKMAZ

3-MUHAMMET KILIÇ